Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

VARAA ILMAINEN NESPRESSO-KAHVILAITTEEN KOEKÄYTTÖ TYÖPAIKALLESI

Miksi investoida laadukkaaseen kahviin? Ylivoimaisesti kustannustehokkain tapa edistää työhyvinvointia.

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme ilmaisesta Nespresso Professional- keittimen koekäytöstä työpaikallesi. Koe itse laadukkaan kahvin vaikutus työhyvinvointiin!

KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ


”Työilmapiiri on tärkeä ja me ollaan siihen panostettu kovasti. Kahvi on yksi osa sitä”

Svea Ekonomi Finland panostaa vahvasti hyvän työpaikan luomiseen - motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on kaiken avain. Osoituksena panostuksesta työhyvinvointiin Svea on sijoittunut Suomen parhaiden työpaikkojen listalle jo seitsemänä perättäisenä vuotena. Katso, millaisessa roolissa kahvi on osana Svea:n työhyvinvointia.”Kahvista on tullut osa meidän brändiä ja käyttökokemusta.”

Heltti on älytyöterveysyritys, jonka tavoitteena on pitää työntekijät terveinä. Heltti sijoittui toiseksi Suomen parhaat työpaikat kilpailussa keskisuurten yritysten sarjassa.


Mash tarjoaa ja kehittää uudenlaisia sekä joustavia maksutapoja ajatuksella, että ostamisen pitää olla sujuvaa sekä turvallista. Katso, miten nämä kaksi innovatiivista yritystä ajattelevat kahvin roolista työpaikalla.


”Kaikessa mitä tarjotaan, laadun pitää olla huippua”

Keittiömestari Pekka Terävä ravintola Olosta sekä Hiusmuotoilu Inochin omistaja Ansku Särkiniemi tapasivat kahvin äärellä ja keskustelevat kahvista osana Michelin ravintolan sekä kampaamon jokapäiväistä elämää. Katso miten laadukas kahvi täydentää asiakaskokemusta.


”Kahvi on tärkeä työhyvinvointitekijä”

Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja. Visman yrityskulttuuri rakentuu yrittäjähenkisyyden, avoimuuden ja yhteisöllisyyden ympärille, jonka keskiössä on jokaisen yksilön merkityksellisyys ja arvostus. Visma sijoittui kolmannelle sijalle Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Katso, mitkä perusteet olivat heidän kahviratkaisujen takana. .


”Tosi moni asiakas arvostaa sitä, että meillä on panostettu kahviin”

Martelan tavoitteena on parantaa työhyvinvointia tarjoamalla asiakkailleen ergonomisia ja innovatiivisia kalusteratkaisuja sekä työympäristöihin liittyviä palveluja. Martelan menestys riippuu osaavasta ja motivoituneesta henkilökunnasta, joka nauttii työstään. Katso, mitä laadukas kahvi merkitsee työpaikalla ja osana työtilojen suunnittelua.