Ristretto Origin India

25 ml
Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Ristretto Origin India

Tubes
30 kahvikapselit
Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.47
Vertaile

Tämä intensiivinen Ristretto sisältää hienointa Arabicaa ja häivähdyksen Robustaa yhdeltä valitulta alueelta: Etelä-Intiasta. Sen tasainen ja lyhyt paahto tasapainottaa vahvaa luonnetta tuoden esille kaakaon sävyn sekä häivähdyksen mausteista neilikkaa, pippuria sekä muskottipähkinää.

Alkuperä

Tähän sekoitukseen valitut Arabica ja Robusta kasvavat Etelä-Intiassa, suurien puiden varjossa, jotka tarjoavat myös suojaa pippurin ja muiden mausteiden kasvulle. Kasvaen korkealla maaperällä, käyttämämme Robusta, on erittäin puhdas, voimakas ja hieman karvas kahvi.

Aromiprofiili
Kaakaon ja kuivattujen kasvien yhdistelmä jossa häivähdys mausteista neilikkaa, pippuria ja muskottipähkinää.

Paahto
Arabica on kevyesti paahdettu säilyttäen sen hienot aromit, kun taas Robusta on paahdettu tuomaan esille intensiteetin ja täytäläisyyden. Erittäin hieno jauhatus tukee kokonaisuutta ja lisää makua.

Nespresso suosittelee
Voimakas ja rikas Ristretto täydentää kahvivalikoimasi ja soveltuu nautittavaksi vaikka heti aamulla tai aterian jälkeen. Nespresso Ristrettossa sekoituu intensiivisyys ja kahvin luonteeseen. Nauti Ristretto perinteisestä pienestä ristretto kupista kokeaksi aidoimman makuelämyksen. Usein nautitaan mustana sokerin kera.

Ainutkertaisia makuvivahteita yhdestä alkuperästä…
Nespresso Pure Origin Grand Cru on ainutlaatuinen ja vaikuttava kahvivalikoima, joka on huolella Nespresso kahviasiantuntijoiden valitsema tarkoin valituilta alueilta. Pure Origin edustaa samaa korkeaa laatua ja ainutlaatuisia aromeja kuten kaikki Grand Cru kahvit.
Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Professional Espresso kupit

Gourmet-ruoat

Kahvilaitteet Aguila 220 & 420