Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Origins India

25 ml
Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Origins India

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.47
Vertaile

Origins India sisältää hienointa Arabicaa ja häivähdyksen Robustaa yhdeltä valitulta alueelta: Etelä-Intiasta. Sen tasainen ja lyhyt paahto tasapainottaa vahvaa luonnetta tuoden esille kaakaon sävyn sekä häivähdyksen mausteista neilikkaa, pippuria sekä muskottipähkinää.

Alkuperä

Tähän sekoitukseen valitut Arabica ja Robusta kasvavat Etelä-Intiassa, suurien puiden varjossa, jotka tarjoavat myös suojaa pippurin ja muiden mausteiden kasvulle. Kasvaen korkealla maaperällä, käyttämämme Robusta, on erittäin puhdas, voimakas ja hieman karvas kahvi.

Paahto

Arabica on kevyesti paahdettu säilyttäen sen hienot aromit, kun taas Robusta on paahdettu tuomaan esille intensiteetin ja täytäläisyyden. Erittäin hieno jauhatus tukee kokonaisuutta ja lisää makua.

Aromiprofiili

Kaakaon ja kuivattujen kasvien yhdistelmä, jossa häivähdys mausteista neilikkaa, pippuria ja muskottipähkinää.

Ainutkertaisia makuvivahteita yhdestä alkuperästä…

Nespresso Pure Origin on ainutlaatuinen ja vaikuttava kahvivalikoima, joka on huolella Nespresso kahviasiantuntijoiden valitsema tarkoin valituilta alueilta tietystä alkuperämaasta. Eri maiden erilainen ilmasto ja maaperä antavat kullekin alkuperämaakahville yksilöllisen ja omaleimaisen maun.

Nespresso työskentelee yhteistyössä kahvinviljelijöiden kanssa varmistaakseen mahdollisimman vastuullisen ja laadukkaan kahvinviljelyn. Yli 80% Nespresson Origin -kahvipavuista viljellään kahviviljelmillä, jotka kuuluvat Nespresson vastuullisuusohjelmaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet