Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Origins Brazil

40 ml
Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Origins Brazil

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.47
Vertaile

Origins Brazil on hienostunut Arabica-sekoitus, jossa on pehmeä rakenne, elegantti kevyt ja makea aromi sekä häivähdys kevyesti paahdettua viljaa.

Alkuperä

Huolellisesti valittuja Arabica-lajikkeita Brasiliasta ja Cerradosta sekä puolipestyjä Bourbon-kahvipapuja. Valitut lajikkeet antavat tälle kahville ominaisen makeahkon viljaisen maun sekä tekevät sen koostumuksesta samettisen pehmeän.

Paahto

Cerrado-kahvipapujen paahto on lyhyt ja pavut jätetään vaaleiksi. Näin kahviin saadaan tunnuksenomainen viljaisen paahdettu aromikkuus. Bourbon-kahvipavuissa käytetään taas pidempää sekä tummempaa paahtoa, jolloin sekoitukseen tuodaan pehmeän makeita sävyjä.

Aromiprofiili

Elegantti kevyt ja makea aromi sekä häivähdys kevyesti paahdettua viljaa.

Ainutkertaisia makuvivahteita yhdestä alkuperästä…

Nespresso Pure Origin on ainutlaatuinen ja vaikuttava kahvivalikoima, joka on huolella Nespresso kahviasiantuntijoiden valitsema tarkoin valituilta alueilta tietyistä alkuperämaista. Eri maiden erilainen ilmasto ja maaperä antavat kullekin alkuperämaakahville yksilöllisen ja omaleimaisen maun.

Nespresso työskentelee yhteistyössä kahvinviljelijöiden kanssa varmistaakseen mahdollisimman vastuullisen ja laadukkaan kahvinviljelyn. Yli 80% Nespresson Origin -kahvipavuista viljellään kahviviljelmillä, jotka kuuluvat Nespresson vastuullisuusohjelmaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet