Espresso Origin Brazil

40 ml
Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Espresso Origin Brazil

Tubes
30 kahvikapselit
Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.47
Vertaile

Puhdas Arabica kahvi, Espresso Origin Brazil on hienostunut sekoitus, jossa on pehmeä rakenne, elegantti kevyt ja makea aromi sekä häivähdys kevyesti paahdettua viljaa.

Alkuperä

Huolellisesti valittuja Arabica-lajikkeita Brasiliasta ja Cerradosta sekä puolipestyjä Bourbon-kahvipapuja. Valitut lajikkeet antavat tälle espressolle ominaisen makeahkon viljaisen maun sekä tekevät sen koostumuksesta samettisen pehmeän.


Aromiprofiili

Kevyt paahto.


Paahto

Cerrado-kahvipapujen paahto on lyhyt ja pavut jätetään vaaleiksi. Näin kahviin saadaan tunnuksenomainen viljaisen paahdettu aromikkuus. Bourbon-kahvipavuissa käytetään taas pidempää sekä tummempaa paahtoa, jolloin sekoitukseen tuodaan pehmeän makeita sävyjä.


Nespresso suosittelee

Herää herkullisen Espresson tuoksuun: Annos Arabicaa ja Robusta saa aikaan täydellisen kupin kahvia. Nespresson klassinen tapa valmistaa Espresso juontaa juurensa 25 vuoden kokemuksesta kahvipapujen käsittelystä viimeistelevän kahvi 'creman' valmistukseen.


Ainutkertaisia makuvivahteita yhdestä alkuperästä…

Nespresso Pure Origin Grand Cru on ainutlaatuinen ja vaikuttava kahvivalikoima, joka on huolella Nespresso kahviasiantuntijoiden valitsema tarkoin valituilta alueilta. Pure Origin edustaa samaa korkeaa laatua ja ainutlaatuisia aromeja kuten kaikki Grand Cru kahvit.
Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Professional Espresso kupit

Gourmet-ruoat

Kahvilaitteet Aguila 220 & 420