Nespresso ja Rainforest Alliance: yhdessä ihmisten ja luonnon hyväksi

"Vuonna 2003 solmittiin Nespresson ja Rainforest Alliancen yhteistyösopimus, jonka myötä laadittiin yhteinen Sustainable QualityTM –ohjelma. Ohjelma mahdollistaa sen, että Nespresso hankkii yli 80% kahvistaan Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan kuuluvilta tiloilta ja yli 40% kaikesta Nespresso-kahvista tulee tiloilta, jotka ovat saaneet Rainforest Alliance sertifikaatin."

Kestävä laatu

Vuodesta 1987 asti Rainforest Alliancen kunnianhimoinen tavoite on ollut säilyttää luonnon monimuotoisuus ja turvata kestävät elinolosuhteet.

Nespresso kehitti yhdessä Rainforest Alliancen kanssa AAA Sustainable Quality™ -ohjelman. Ohjelma yhdistää kahviasiantuntijoidemme osaamisen sekä Rainforest Alliancen tietämyksen ympäristöön liittyvistä kestävän kehityksen menetelmistä, jotka ovat hyväksi ihmisille ja koko planeetalle.

AAA Sustainable Quality™-ohjelma rakentuu kestävän laadun vaatimuksillemme ja ohjelman avulla varmistamme korkealaatuisen kahvin saatavuuden yhdessä kahvinviljelijäyhteisöjen kanssa.

Miten ohjelma toimii? AAA Sustainable Quality™ - ohjelmassa on mukana yli 350 agronomia, joiden avulla AAA-standardeja hyödynnetään viljelijöiden käyttämissä viljelymenetelmissä sekä tavoissa työskennellä. Teemme tiivistä yhteistyötä kahvinviljelijöidemme kanssa heidän ammattitaitoaan ja elinympäristöään kehittäen. Näin voimme tulevaisuudessakin tarjota huippulaatuista sekä kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua kahvia.

Mitä mieltä kahvinviljelijämme ovat ohjelmasta?

“Olemme investoineet Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelman kautta saamamme lisätulot lapsiemme koulutukseen ja perheidemme ja työntekijöidemme hyvinvointiin.”

Olga Lucía Otero, kolumbialainen AAA-viljelijä vuodesta 2006 lähtien.

Viljelijät näkevät mahdollisuuden saavuttaa Rainforest Alliance- sertifikaatin osallistuessaan Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan.

Yhteistyön avulla meillä on mahdollisuus investoida kahviyhteisön infrastruktuureihin, maksaa viljelijöille korkeampia palkkioita laadukkaasta kahvista ja kannustaa kestäviin maatalouskäytäntöihin. Lisäksi viljelijät saavat koulutusta ja teknistä tukea, jotta he voivat entisestään parantaa laatua, kestävyyttä ja tuottavuutta.

Mitä sinulla on kahvikupissasi?

Hankimme 80 % kahvistamme Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan kuuluvilta tiloilta ja yli 40 % kaikesta kahvistamme tulee tiloilta, jotka ovat saaneet Rainforest Alliance sertifikaatin.

Voit siis joka kerta Nespresso-kahvia nauttiessasi olla varma, että kahvi on tuotettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kahvipavut on tuotettu ympäristöä suojellen sekä kahvinviljelijöitä, heidän perheitään ja kahvinviljelijäyhteisöjä tukien.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Nespresson kestävästä laadusta.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme miten sinäkin pääset nauttimaan Nespresson kestävän kehityksen laadusta työpaikallasi. Pääset tutustumaan laajaan kahvivalikoimaamme maistatuksen lomassa ja suunnittelemme räätälöidyn kahviratkaisun juuri sinun työpaikkasi tarpeisiin.

Voit keskustella kanssamme painamalla vihreää chat-painiketta sivun oikeassa alakulmassa.