Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

"Hyvä kahvi pelastaa päivän. Tämä kahvi pelastaa koko viikon!"

"Yksi ensimmäisistä asioista, joista sain kuulla aloitettuani työt täällä, oli se, että kahvi on pyhä asia eikä siihen saa puuttua. Vielä silloin en aivan ymmärtänyt mistä oli kysymys, mutta nyt se on päivänselvää! Nespresso-kahvi on ainutlaatuista. Sanotaan, että kahvi pelastaa päivän, mutta Nespresso pelastaa kyllä koko viikon."

Päivi Palva Väänänen, Office Manager, Kaiku Viestintätoimisto, Helsinki.

Suosikkikahvi: "Nespresso-kahvi, josta voin nauttia kotona ja työpaikalla. Ostin itse asiassa Nespresso-keittimen myös kesämökille. Aivan mahtavaa, että posti tuo kahvikapselit myös maalle."

Päivin innostus ja omistautuminen työlleen on käsin kosketeltavaa ja kahvin suhteen Päivillä onkin missio mihin hän suhtautuu intohimoisesti: täydellinen kahvi.

Kaiku on menestyvä helsinkiläinen viestintätoimisto, jolla on noin 30 työntekijää ja jokaisella heistä on totta kai omat kahvimieltymykset, jotka Päivi tuntee hyvin.

"Me suomalaiset otamme kahvimme todella vakavasti", Päivi nauraa. "Saatan joutua tämän sanomisesta vaikeuksiin, mutta joidenkin aamu voi jopa alkaa väärällä jalalla jos oma suosikki Nespresson kahvilaaduista on päässyt loppumaan", sanoo Päivi pilke silmäkulmassa. "Tämän takia onkin aivan loistavaa, että voimme tilata kahvia nopeasti lisää toimistolle milloin vain ja minusta on myös ihanaa olla yhteydessä teidän asiakaspalveluun; Tuntuu aina kuin juttelisin vanhan ystävän kanssa", Päivi hymyilee.


Kaiku valitsi kahviratkaisukseen Nespresson, koska halusivat ekologisen, tyylikkään ja baristatasoisen kahvielämyksen, josta löytyy aina täydellinen vaihtoehto jokaiselle työntekijälle ja asiakkaalle 14 kapselivaihtoehdon joukosta, maidolla tai ilman.

Uusia kahvitilauksia odotetaan suurella innolla ja yhdessä iloitaan, jos kahvin lisäksi tulee jotain pientä hyvää, kuten Nespresson keksejä tai suklaata.

"Minusta on upeaa nähdä, kuinka paljon Nespresso Professional panostaa asiakaskokemukseen ja millä ylpeydellä jokainen työntekijä suhtautuu sekä tuotteisiinsa että työhönsä", Päivi sanoo.

"Meillä Kaikussa moni tekee töitä iltamyöhään ja maitosäiliön peseminen päivän päätteeksi ei ole ollut kenenkään suurin intressi. Siksi aamulla töihin tulevat joutuivat usein heti ensimmäiseksi tiskihommiin. Ei hyvä juttu ollenkaan!

Mainitsin tästä kerran Nespresso Professionalin Mikolle ja hän järjesti meille siltä seisomalta ylimääräisen maitosäiliön, jotta keittiössä olisi aina yksi puhdas säiliö käytettävissä. Tällainen asiakaspalvelu on omistautumista parhaimmillaan ja kertoo, että asiakkaita todella arvostetaan", Päivi hymyilee.