Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Tutustu ainutlaatuisiin Origins-alkuperämaakahveihin

Kukin kuudesta Origins-alkuperämaakahvistamme on ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen makumaailmaltaan. Origin tarkoittaa sitä, että kahvi on viljelty ainoastaan yhdessä ainoassa tarkkaan valitussa alkuperämaassa. Jokaisella alkuperämaalla on omat arvostetut ja perinteiset kahvinviljelytapansa.

Mikä tekee kuudesta "Origins"-kahvista ainutlaatuisen?

Origins-alkuperämaakahveilla on kaikilla selkeästi erottuvat makumaailmansa verrattuna perinteisiin, klassisiin kahvisekoituksiin. Kullakin kahvilla on oma ainutlaatuinen aromiprofiilinsa, joka kertoo tarinaa kahvin maaperästä ja viljelyolosuhteista. Koska kahvi on peräisin suppeammalta alueelta, kahvin saatavuus on myös rajoitetumpaa kuin perinteisten kahvilajiemme.

Alkuperämaakahvimme ovat muiden Nespresso Professional -kahvien tapaan korkealaatuisia. Jokaisesta kahviperheestä - Lungo, Espresso ja Ristretto - löytyy oma Origins-alkuperämaakahvinsa. Alkuperämaakahveilla on aina jokaisella oma persoonallinen ja selkeä makuprofiilinsa, sillä kahvit ovat peräisin kohdistetusti samalta alueelta.

Jokainen siemaus vie sinut lähemmäksi alkuperämaata

Lähde Nespresson kanssa makumatkalle tutustumaan jokaisen kuuden Origins-kahvin taustoihin. Matkalla opit tuntemaan mitkä asiat vaikuttavat kahvivalintasi makuun, ainutlaatuisuuteen sekä vastuullisuuteen.

Kaikki kuusi Origins-kahvia ovat AAA-sertifioituja. Nespresson oman AAA Sustainable Quality™ -ohjelman puitteissa tuotetun kahvin alkuperä voidaan jäljittää aina kullekin kahviviljelijälle asti. Lisäksi ohjelman tavoitteena on suojella ympäristöä sekä parantaa kahviviljelijöiden hyvinvointia.

Hedelmäinen Colombia Organic (vahvuus 6)


Colombia Organic tulee Toliman eteläisestä osasta, Planadasista, Kolumbiasta. Planadasia ympäröivät vuoret ja alue ovat tunnettuja ainutlaatuisesta kahvistaan, joka on syntynyt sääolosuhteiden ja maaperän optimaalisesta yhdistelmästä.

Colombia Organic kuuluu Origin- kahveihin, jotka tulevat aina vain yhdestä alkuperämaasta. Colombia Organic on ihastuttava luomukahvi, joka on valmistettu 100-prosenttisesti Arabica-pavuista Toliman alueelta. Colombia Organic on harmoninen ja hienostunut kahvi, jossa on makeahko, mutta hapokas paahdetun viljan ja punaisten hedelmien vivahde. Maun kruunaa runsas ja tiheä crema sekä kestävä, aromikas jälkimaku.

Pehmeän pähkinäinen Congo Organic (intensiteetti 7)


Nespresso Reviving Origins -kahvit tulevat herkiltä alueilta, jotka kärsivät ilmastonmuutoksesta, konflikteista ja talousongelmista. Congo Organic -luomukahvi on ensimmäinen Reviving Origins -kahvi ja se tulee Kongosta, Kivu-järven rannalta, jonka sateen rikastama vulkaaninen maaperä luo Congo Organic -luomukahville ainutlaatuisen makuprofiilin. Congo Organic -kahvia on saatavilla vuosittain vain rajoitettu erä.

Yhteistyössä yli 2500 kongolaisen pienviljelijän kanssa sekä Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelman avulla pyritään parantamaan satojen tuottavuutta ja laatua, varmistamaan laadukkaan kongolaisen luomukahvin kestävä tuotanto sekä parantamaan kongolaisten viljelijöiden ja heidän yhteisöjensä toimeentuloa.

Congo Organic -luomukahvi on 50/50 jaolla tummaksi ja intensiiviseksi paahdettua arabicaa. Tämä ainutlaatuinen, yhden alkuperämaan luomukahvi on espressona tai lungona nautittuna pehmeän pähkinäinen ja mukana on myös aavistus hedelmäisyyttä. Maidon kanssa nautittuna esiin nousee pikkuleivän, kerman ja saksanpähkinän makuja.

Ainutlaatuisia kahvinviljelyalueita ympäri maailman.

Katso video

Maltainen ja silkinpehmeä Origin Guatemala (Vahvuus: 6)Rikkaasta ja tuliperäisestä maaperästä saadaan vahvaa ja intensiivistä kahvia. Organic Guatemala on rohkea sekoitus arabicaa ja hienoa robustaa. Sekä arabica että robusta ovat 100 % pestyjä. Pesumetodin avulla kahviin saadaan silkinpehmeä koostumus, jossa on intensiivisiä, maltaisen viljaisia sävyjä sekä selkeästi alkuperämaalle ominainen aromiprofiili.

Guatemala on rohkea ja voimakas kahvi. Parhaiten se maistuu Lungona nautittuna, mutta se sopii myös hyvin lattejuoman pohjalle, jolloin sen pehmeys, paahteisuus sekä maltaisuus pääsevät herkullisesti esille. Saatatpa maistaa maussa myös hitusen karamellia.

Nespresso Origin Guatemala -kapseli on saanut sinisen värinsä Guatemalan lipusta. Sininen väri symbolisoi Guatemalan sijaintia merien välissä sekä taivasta.

Makea ja pehmeä Origin Brazil (Vahvuus: 4)Brazil on "pehmeä kuiskailijamme". Sen pohjana on kevyt brasilialainen arabica Cerrado-alueen kuivilta savanneilta. Täältä kahvi saa sille luontaisen paahteisen makean ja viljaisen sävyn. Sekoituksessa on myös puolipestyjä Bourbon-kahvipapuja eteläisen Brasilian mäkisiltä kahviviljelmiltä sekä São Paulon kahvitiloilta. Niistä kahviin syntyy hienovarainen hunajainen makeus.

Poikkeuksellisen pehmeä ja mieto Espresso soveltuu hyvin myös maidon kanssa nautittavaksi. Maito tuo kahvista esiin pehmeän karamellin sävyn sekä brasilialaisten papujen paahteiset aromit.

Miksi Brazil-kapseli on keltainen väriltään? Keltainen on Brasilian lipun sydän. Se symbolisoi maan rikkautta kultaa.

Intensiivinen ja mausteinen Origin India (Vahvuus: 10)Oletko kuullut tarinan legendaarisesta Baba Budanista? Baba salakuljetti vuonna 1670 seitsemän kahvipapua Afrikasta Intiaan. Siitä sai alkunsa ensimmäinen kahviplantaasi Afrikan ulkopuolella. Origin India on mausteinen sekoitus arabicaa ja robustaa. Kahvipensaat kasvavat historiallisella maaperällä eksoottisten puiden varjossa yhdessä maustekasvien kanssa.

Huolellisesti valikoidut pavut poimitaan käsin, ja ne ovat peräisin pääsääntöisesti yhdeltä alueelta Etelä-Intian Karnatakasta. Kiitoksena rikkaasta maaperästä, kahvissa erottuu puisten sävyjen lisäksi selkeästi hienovaraiset muskottipähkinän, neilikan ja pippurin vivahteet. Kahvissa on viipyilevä ja intensiivinen jälkimaku. Kokeile Origin Indiaa myös maidon kanssa esimerkiksi Cappuccinona, jolloin sen makean paahteiset ja pikkuleipäiset vivahteet pääsevät esille.

Kapseli on intialaisen sahramin värinen. Sahrami on osa Intian lippua ja sitä pidetäänkin kulttuurisesta näkökulmasta lipun tärkeimpänä värinä. Sävy symbolisoi rohkeutta sekä uhrautumista.

Hedelmäinen ja elegantti Peru Organic (Vahvuus: 6)Andit ovat 7000 kilometriä pitkänä ja 700 kilometriä leveänä maailman pisin vuorijono. Keskikorkeus Andeilla on 4000 metriä!

Luomu-Arabica saadaan perulaisilta viljelmiltä Andeilta yli 1000 metrin ja jopa 2100 metrin korkeuksilta. Alueella vallitsee erityinen mikroilmasto. Viljelijät kunnioittavat luonnonmukaisia viljelytapoja sekä käyttävät itsevalmistettuja luonnollisia lannoitteita. Luomuprosessissa kahvipensaat vaativat myös poikkeuksellisen huolellista käsittelyä. Näiden asioiden ansiosta olemme saaneet valikoimiimme ensimmäisen luomusertifioidun kahvin!

Peru Organic on tasapainoinen ja hieno kahvi, jossa on hedelmäistä ja pehmeää paahteista viljaisuutta. Sen voi nauttia Lungona - tai Americanona - tai Espressona. Maidon kanssa nautittuna Peru toimii parhaiten Latte Macchiatona, jolloin siitä paljastuu tasapainoiset ja makean karamelliset, pähkinäiset sävyt.

Peru Organic -kahvi on luomusertifioitu ja sen kapselin väri on vihreä. Perun tuotannossa noudatetaan luomuviljelylle asetettuja edellytyksiä ja se täyttää EU-alueella toimivan Bio-Inspectan standardit (Swiss Certification Body/Auditor CH – BIO-006). Bio-Inspecta on myös Yhdysvaltojen viranomaisten tunnustama. Sertifikaatti takaa, että Peru Organic -kahvin tuotannossa ei ole käytetty kemikaalisia/keinotekoisia aineita, kuten torjunta-aineita.