Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Nespresso – ympäristö edellä

Meillä Nespressolla ympäristöystävällisyys, kestävä kehitys ja laatu kulkevat käsi kädessä. Me uskomme, että paras kahvi syntyy silloin, kun se on tuotettu intohimolla, tietotaidolla ja kunnioituksella luontoa ja ihmisiä kohtaan. Jokaisella kahvillamme on ainutlaatuinen maku, alkuperä ja tarina.

Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä kahvinviljelijöiden kanssa maailman parhaimmissa kahvimaissa AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman parissa.

Mitä sinulla on kahvikupissasi?

“Hankimme 94% kahvistamme Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan kuuluvilta tiloilta ja yli 50% kaikesta kahvistamme tulee tiloilta, jotka ovat saaneet Rainforest Alliance sertifikaatin."

Kehitimme yhdessä Rainforest Alliancen kanssa AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman, joka yhdistää kahviasiantuntijoidemme asiantuntijuuden ja Rainforest Alliancen tietämyksen sosiaalisesta ja ympäristöön liittyvästä kestävyydestä sekä viljelemismenetelmistä, jotka ovat hyväksi ihmisille ja koko planeetalle.

Miten se toimii? Yli 350 agronomin avulla, jotka ottavat käytäntöön AAA-standardit viljelijöiden käyttämissä viljelymenetelmissä ja tavoissa työskennellä. Tulevaisuutemme on sidoksissa viljelijöiden tulevaisuuteen, joten siksi me teemme yhteistyötä heidän kanssaan jatkuvan parantamisen ja kehittämisen puolesta.

Tukea niille alueille, joissa sitä eniten kaivataan

Nespresso AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelmassa toimimme tiiviissä yhteistyössä kahviviljelijöiden kanssa löytääksemme mahdollisimman tehokkaat ja kestävät viljelymenetelmät sekä luonnon että ihmisten kannalta. Olosuhteet vaihtelevat alueittain, joten ohjelmaa mukautetaan aina kullekin alueelle sopivaksi.

“Olemme investoineet Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelman kautta saamamme lisätulot lapsiemme koulutukseen ja perheidemme ja työntekijöidemme hyvinvointiin."

Olga Lucía Otero, kolumbialainen AAA-viljelijä vuodesta 2006 lähtien.

Haluamme olla mukana edistämässä luonnon monimuotoisuutta ja pitämässä huolta viljelysmaiden kunnosta. Tämän vuoksi olemme istuttaneet vuodesta 2014 lähtien yli 3,5 miljoonaa puuta muun muassa Guatemalaan, Brasiliaan, Kolumbiaan, Etiopiaan, Keniaan ja Indonesiaan.

Mitä mieltä kahvinviljelijämme ovat ohjelmasta?

Viljelijät näkevät, että heillä on mahdollisuus saavuttaa Rainforest Alliance -sertifikaatti osallistuessaan Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan.

Tällä yhdistelmällä investoidaan kahviyhteisön infrastruktuureihin, maksetaan viljelijöille palkkioita korkealaatuisesta kahvista ja kannustetaan kestäviin maatalouskäytäntöihin. Lisäksi viljelijät saavat koulutusta ja teknistä tukea, jotta he voivat entisestään parantaa laatua, kestävyyttä ja tuottavuutta.

Pure Origin – ainutlaatuiset alkuperämaakahvit

Oletko vielä kokeillut Pure Origin -kahvejamme? Pure Origin on valikoima alkuperämaakahveja kahvintuottajiltamme ympäri maailmaa; Intiasta, Guatemalasta ja Brasiliasta.

Eri maiden erilainen ilmasto ja maaperä sekä viljely – ja sadonkorjuumenetelmät antavat kullekin alkuperämaakahville yksilöllisen ja omaleimaisen maun.

Alkuperämaakahvimme vangitsevat hienosti jokaiselle alkuperämaalle tyypilliset maut ja aromit, kahvinviljelijöiden yksilöllisen kädenjäljen sekä kestävän kehityksen mukaisen filosofiamme.

Miten säilyttää kahvin herkät aromit aina viljelmiltä kuppiin saakka?

Paahdetun ja jauhetun kahvin laatu heikkenee erittäin nopeasti heti, kun kahvi on tekemisissä hapen kanssa. Nespresson alumiinikapseli on kehitetty juuri tästä syystä - kahvin aromit säilyvät koskemattomina siihen saakka, kunnes kapseli käytetään kahvikoneessa.

Kapselissa on myös juuri oikea määrä kahvia täydellistä kahvikupillista varten, minkä ansiosta ei synny kahvihävikkiä. Mutta mitä muita salaisuuksia kahvikapseli kätkee sisäänsä - siitä lisää täällä.

Nautiskellessasi kahvikupillistasi, voit olla huoleti. Kahvisi on tuotettu kestävän kehityksen arvojen mukaisesti - ympäristöstä, kahvinviljelijöistä, heidän perheistään ja koko yhteisöstä huolehtien.

Lue lisää millaisia kahviratkaisuja voimme tarjota yrityksellesi ja miten kahvikapselin kierrätys tapahtuu!