Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Nespresso – ympäristö edellä

Meillä Nespressolla ympäristöystävällisyys, kestävä kehitys ja laatu kulkevat käsi kädessä. Me uskomme, että paras kahvi syntyy silloin, kun se on tuotettu intohimolla, tietotaidolla ja kunnioituksella luontoa ja ihmisiä kohtaan. Jokaisella kahvillamme on ainutlaatuinen maku, alkuperä ja tarina.

Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä kahvinviljelijöiden kanssa maailman parhaimmissa kahvimaissa AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman parissa.

Mitä sinulla on kahvikupissasi?

“Hankimme 94% kahvistamme Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan kuuluvilta tiloilta ja yli 50% kaikesta kahvistamme tulee tiloilta, jotka ovat saaneet Rainforest Alliance sertifikaatin."

Kehitimme yhdessä Rainforest Alliancen kanssa AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman, joka yhdistää kahviasiantuntijoidemme asiantuntijuuden ja Rainforest Alliancen tietämyksen sosiaalisesta ja ympäristöön liittyvästä kestävyydestä sekä viljelemismenetelmistä, jotka ovat hyväksi ihmisille ja koko planeetalle.

Miten se toimii? Yli 350 agronomin avulla, jotka ottavat käytäntöön AAA-standardit viljelijöiden käyttämissä viljelymenetelmissä ja tavoissa työskennellä. Tulevaisuutemme on sidoksissa viljelijöiden tulevaisuuteen, joten siksi me teemme yhteistyötä heidän kanssaan jatkuvan parantamisen ja kehittämisen puolesta.

Tukea niille alueille, joissa sitä eniten kaivataan

Nespresso AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelmassa toimimme tiiviissä yhteistyössä kahviviljelijöiden kanssa löytääksemme mahdollisimman tehokkaat ja kestävät viljelymenetelmät sekä luonnon että ihmisten kannalta. Olosuhteet vaihtelevat alueittain, joten ohjelmaa mukautetaan aina kullekin alueelle sopivaksi.

“Olemme investoineet Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelman kautta saamamme lisätulot lapsiemme koulutukseen ja perheidemme ja työntekijöidemme hyvinvointiin."

Olga Lucía Otero, kolumbialainen AAA-viljelijä vuodesta 2006 lähtien.

Haluamme olla mukana edistämässä luonnon monimuotoisuutta ja pitämässä huolta viljelysmaiden kunnosta. Tämän vuoksi olemme istuttaneet vuodesta 2014 lähtien yli 5,2 miljoonaa puuta muun muassa Guatemalaan, Brasiliaan, Kolumbiaan, Etiopiaan, Keniaan ja Indonesiaan.

Mitä mieltä kahvinviljelijämme ovat ohjelmasta?

Viljelijät näkevät, että heillä on mahdollisuus saavuttaa Rainforest Alliance -sertifikaatti osallistuessaan Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan.

Tällä yhdistelmällä investoidaan kahviyhteisön infrastruktuureihin, maksetaan viljelijöille palkkioita korkealaatuisesta kahvista ja kannustetaan kestäviin maatalouskäytäntöihin. Lisäksi viljelijät saavat koulutusta ja teknistä tukea, jotta he voivat entisestään parantaa laatua, kestävyyttä ja tuottavuutta.

Origins – yhden alkuperämaan kahvit

Oletko jo kokeillut Nespresson Origins-alkuperämaakahveja? Origins on valikoima yhden alkuperämaan kahveja ympäri maailmaa; Intiasta, Perusta, Guatemalasta, Brasiliasta ja Kongosta.

Eri maiden oma c

Alkuperämaakahvimme tuovat hienosti esiin jokaiselle alkuperämaalle tyypilliset maut ja aromit, kahvinviljelijöiden yksilöllisen kädenjäljen sekä Nespresson kestävän kehityksen mukaisen filosofian. Kaikki Origins-alkuperämaakahvit on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Nespresson AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman kautta.

Jokaisessa alkuperämaakahvissa maistuu paikallinen ilmasto ja maaperä sekä viljely- ja sadonkorjuumenetelmät.

Reviving Origins -luomukahvi: Congo Organic

Nespresso Reviving Origins -kahvit ovat yhden alkuperämaan kahveja herkiltä alueilta, jotka kärsivät ilmastonmuutoksesta, konflikteista ja talousongelmista.

Congo Organic -luomukahvi tulee Kongosta ja on 50/50 jaolla tummaksi ja intensiiviseksi paahdettua arabicaa. Tämä ainutlaatuinen, yhden alkuperämaan luomukahvi on espressona tai lungona nautittuna pehmeän pähkinäinen ja mukana on myös aavistus hedelmäisyyttä. Maidon kanssa nautittuna esiin nousee pikkuleivän, kerman ja saksanpähkinän makuja.

Origins-luomukahvi: Peru Organic

Peru on hienostunut, kukkaisen hedelmäinen yhden alkuperämaan luomukahvi, joka kasvaa Andien ylänköalueella, Huabalin alueella Koillis-Perussa. Peru Organic sopii nautittavaksi espressona ja lungona.

Peru Organic ja Congo Organic ovat sertifioituja luomukahveja eli ne on tuotettu luomuviljelyn standardien mukaisesti. Vaikka standardit vaihtelevat maailmanlaajuisesti, kaiken luomuviljelyn tulee edistää ekologista tasapainoa ja suojella luonnon monimuotoisuutta.