Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Ympäristöystävällinen valinta

"Vuonna 2003 sitouduimme kestävyyteen ja laatuun. Tänään juhlistamme pitkän aikavälin kumppanuutta Rainforest Alliancen kanssa AAA Sustainable QualityTM -ohjelman kautta. Hankimme yli 94% pysyvän valikoimamme kahveista Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan kuuluvilta tiloilta ja yli 50% kaikesta kahvistamme tulee tiloilta, jotka ovat saaneet Rainforest Alliance sertifikaatin."

Kestävä laatu

Vuodesta 1987 asti Rainforest Alliancen kunnianhimoinen tavoite on ollut säilyttää luonnon monimuotoisuus ja turvata kestävät elinolosuhteet.

Kehitimme yhdessä Rainforest Alliancen kanssa AAA Sustainable Quality™ -ohjelman, joka yhdistää kahviasiantuntijoidemme asiantuntijuuden ja Rainforest Alliancen tietämyksen sosiaalisesta ja ympäristöön liittyvästä kestävyydestä sekä viljelemismenetelmistä, jotka ovat hyväksi ihmisille ja koko planeetalle.

Loimme siis uudelleen ajatuksen kestävyydestä perustuen omaan määritelmäämme kestävästä laadusta, jotta voisimme varmistaa korkealaatuisen kahvin saatavuuden työskennellessämme yhdessä kahvinviljelijäyhteisöjen kanssa.

Miten se toimii? Yli 350 agronomin avulla, jotka ottavat käytäntöön AAA-standardit viljelijöiden käyttämissä viljelymenetelmissä ja tavoissa työskennellä. Tulevaisuutemme on sidoksissa viljelijöiden tulevaisuuteen, joten siksi me teemme yhteistyötä heidän kanssaan jatkuvan parantamisen ja kehittämisen puolesta.

Nespresso AAA Sustainable Quality™ - kestävän kehityksen ohjelma Keniassa, Etiopiassa, Brasiliassa, Kolumbiassa, Costa Ricassa, Intiassa

Mitä mieltä kahvinviljelijämme ovat ohjelmasta?

“Olemme investoineet Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelman kautta saamamme lisätulot lapsiemme koulutukseen ja perheidemme ja työntekijöidemme hyvinvointiin.”

Olga Lucía Otero, kolumbialainen AAA-viljelijä vuodesta 2006 lähtien.

Viljelijät ovat alkaneet näkemään mahdollisuuden saavuttaa Rainforest Alliance sertifikaatin osallistuessaan Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan.

Tällä yhdistelmällä investoidaan kahviyhteisön infrastruktuureihin, maksetaan viljelijöille palkkioita korkealaatuisesta kahvista ja kannustetaan kestäviin maatalouskäytäntöihin. Lisäksi viljelijät saavat koulutusta ja teknistä tukea, jotta he voivat entisestään parantaa laatua, kestävyyttä ja tuottavuutta.

Mitä sinulla on kahvikupissasi?

Hankimme 94% kahvistamme Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelmaan kuuluvilta tiloilta ja yli 50% kaikesta kahvistamme tulee tiloilta, jotka ovat saaneet Rainforest Alliance sertifikaatin.

Voit siis joka kerta korkealaatuista kahvia nauttiessasi miettiä kestävää laatua ja sitä miten nämä kaksi sanaa auttavat varmistamaan, että kahvipavut on tuotettu ympäristöä suojellen sekä kahvinviljelijöitä, heidän perheitään ja kahvinviljelijäyhteisöjä tukien.

Miten säilyttää kahvin herkät aromit aina viljelmiltä kuppiin saakka?

Nautiskellessasi kahvikupillistasi, voit olla huoleti. Kahvisi on tuotettu kestävän kehityksen arvojen mukaisesti - ympäristöstä, kahvinviljelijöistä, heidän perheistään ja koko yhteisöstä huolehtien.

Lue lisää millaisia kahviratkaisuja voimme tarjota yrityksellesi ja miten kahvikapselin kierrätys tapahtuu!