Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Valitse paras kahviratkaisu ravintolaan ja kahvilaan

Nespresso auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi

Nespresson kahviasiantuntijamme ovat jatkuvasti ajan hermolla tuottaen uusien tuulien mukaisia kahvinautintoja asiakkaillemme.

Täydellinen kahvi vaikuttaa asiakkaan ravintolakokemukseen. Onnistuneen aterian päätteeksi nautittu hyvä kahvi kruunaa kokemuksen ja parhaassa tapauksessa jättää mieleenpainuvan muiston paikasta. Esinomainen kahvi voi olla todella erottava tekijä ja yksityiskohtien viimeistelijä asiakaskokemuksessa.

  • 35 % edistää kahvimyyntiä*
  • x5 maitokahvien osuus*
  • 26 % kohottaa kahvihinnastoa*

*Lähde: Keskimääräinen ulosmyynti, Joulukuu 2011 - Toukokuu 2012, 11 Eurooppalaista Nespresso asiakasta.

Kahvilaitteet

Luotettavat ja tehokkaat kahviratkaisut

Kahvilaitteissamme yhdistyvät tyylikäs suunnittelu ja huipputasoa oleva teknologia. Kaikki ravintoloille ja ammattilaiskäyttöön suunnatut kahvilaitteemme ovat varustettu ainutlaatuisella tekniikalla. Ristrettot, Espressot, Lungot ja monet muut herkulliset maitopohjaiset kahvireseptit valmistuvat helposti ja vaivattomasti.

Tutustu kahvilaitteisiimme

Kahvi

Nautinnon hetkistä rakentuu liikentoimintosi ydin

Tarjoamalla herkullisia sydämellä tehtyjä kahvijuomia panostat suoraan yrityksesi menestykseen. Tämän päivän asiakkaat tuntevat kahvilaatujen erot ja tietävät mitä haluavat.

Laajenna kahvivalikoimaasi Nespresson erinomaisten Grand Cru makujen ja niihin soveltuvien maitoratkaisujen myötä.

Nespresson Grand Cru:sta valmistat mitä maukkaampia kahvijuomia napin painalluksella. Ammattikäyttöön tarkoitetut koneet hyödyntävät viimeisintä teknologiaa valmistaen täydellisen silkkisen kuohkean maitovaahdon. Kylmänä tai kuumana, kahvimme on aina täydellisen tasalaatuista.

Tutustu kahvivalikoimaamme

Päivitä yrityksesi kahviratkaisut jo tänään.

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Tee valinta, jolla on merkitys.


Jo alusta lähtien Nespresso on ollut sitoutunut tukemaan kahvinviljelijöitä ja heidän yhteisöjään sekä

kehittämään heidän kahvitilojaan mistä ainutlaatuinen kahvimme saa alkunsa. Lue lisää, miten

jokaisella kupillisella kahvia on positiivinen vaikutus viljelijöiden elämään.Haluatko tietää lisää kahviratkaisuistamme yrityksille?

Täytä yhteydenottokaavake sivun ylälaidassa ja tai ota suoraan yhteyttä Nespresso kahviasiantuntijoihimme soittamalla 0800 177 500 tai chatin kautta kotisivullamme.