Yksityiskohdista huolehtiminen on asiakaspalvelumme ydin. Ymmärrämme, että yrityksenne menestykselle on olennaisen tärkeää asiakkaidenne tyytyväisyys laatuun ja palveluun.
Nespresso on tunnettu asiantuntemuksestaan ja korkea vaatimustaso toteutuu koko arvoketjussamme. Tuotteiltamme ja palveluiltamme voit odottaa luotettavuutta ja asiakaspalvelutiimiltämme laajaa kahvimaailman asiantuntemusta.
Yannick Alleno, 3 Michelin tähden kokki ja yksi Nespresson kulinarismin lähettiläistä kertoo intohimostaan ruoanlaittoon ja siitä kuinka kahvi on tärkeä osa hänen kulttuuriaan.
Ilahduta vieraitasi Grand Cru:lla. Nespresson Grand Cru valikoima sisältää 13 kahvia, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä, erottuvat aromit ja autenttinen, alkuperälleen tunnusomainen luonne. Jokainen Grand Cru lajitellaan kupin koon ja vahvuuden mukaan. Laaja kahvivalikoimamme sisältää erilaisia Ristrettoja, Espressoja, Lungoja sekä kofeiinittomia vaihtoehtoja.
Nespresso Coffee Sommelier™ ja Chef Academhy -ohjelmat
Nespresso on kehittänyt kaksi ainutlaatuista koulutusohjelmaa, joissa ammattilaissommelierit ja kulinarismin asiantuntijat voivat laajentaa tietoaan ja syventää osaamistaan kahvien maailmassa. Sommelier ohjelman aikana voi suorittaa kokonaisvaltaisen aistianalyysin ja oppia yhdistelemään makupareja kahvin ja muiden kulinarististen nautintojen kanssa.
Kahvilaitteissaimme yhdistyy tyylikäs suunnittelu ja huipputasoa oleva teknologia. Kaikki ravintoloille ja ammattilaiskäyttöön suunnatut kahvilaitteemme on varustettu ainutlaatuisella tekniikalla. Ristretot, Espressot, Lungot ja monet muut herkulliset maitopohjaiset kahvireseptit valmistuu helposti ja vaivattomasti. Nespresso koneet puristavat ideaalilämpötilaisen veden kahviaineksen läpi korkeapaineisen pumpun avulla. Tämä voimakas uuttamisprosessi tuottaa vertaansa vailla olevan creman (kultainen vaahto kahvin pinnalla, joka viimeistelee kahvin aromin).
Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Jo alusta lähtien Nespresso on ollut sitoutunut tukemaan kahvinviljelijöitä ja heidän yhteisöjään sekä
kehittämään heidän kahvitilojaan mistä ainutlaatuinen kahvimme saa alkunsa. Lue lisää, miten
jokaisella kupillisella kahvia on positiivinen vaikutus viljelijöiden elämään.