Yannick Alleno, 3 Michelin tähden kokki ja yksi Nespresson kulinarismin lähettiläistä kertoo intohimostaan ruoanlaittoon ja siitä kuinka kahvi on tärkeä osa hänen kulttuuriaan.
Nespresso Coffee Sommelier™ ja Chef Academhy -ohjelmat
Nespresso on kehittänyt kaksi ainutlaatuista koulutusohjelmaa, joissa ammattilaissommelierit ja kulinarismin asiantuntijat voivat laajentaa tietoaan ja syventää osaamistaan kahvien maailmassa. Sommelier ohjelman aikana voi suorittaa kokonaisvaltaisen aistianalyysin ja oppia yhdistelemään makupareja kahvin ja muiden kulinarististen nautintojen kanssa.
Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Jo alusta lähtien Nespresso on ollut sitoutunut tukemaan kahvinviljelijöitä ja heidän yhteisöjään sekä
kehittämään heidän kahvitilojaan mistä ainutlaatuinen kahvimme saa alkunsa. Lue lisää, miten
jokaisella kupillisella kahvia on positiivinen vaikutus viljelijöiden elämään.