Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Valitse paras kahviratkaisu fine dining-yritykseesi

Tyytyväiset asiakkaat

Yksityiskohdista huolehtiminen on asiakaspalvelumme ydin. Ymmärrämme, että yrityksenne menestykselle on olennaisen tärkeää asiakkaidenne tyytyväisyys laatuun ja palveluun.

Nespresso on tunnettu asiantuntemuksestaan ja korkea vaatimustaso toteutuu koko arvoketjussamme. Tuotteiltamme ja palveluiltamme voit odottaa luotettavuutta ja asiakaspalvelutiimiltämme laajaa kahvimaailman asiantuntemusta.


Kokin tarina

Yannick Alleno, 3 Michelin tähden kokki ja yksi Nespresson kulinarismin lähettiläistä kertoo intohimostaan ruoanlaittoon ja siitä kuinka kahvi on tärkeä osa hänen kulttuuriaan.


Kahvi

Tarjoa asiakkaille mieleenpainuvia hetkiä

Ilahduta vieraitasi Grand Cru:lla. Nespresson Grand Cru valikoima sisältää 13 kahvia, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä, erottuvat aromit ja autenttinen, alkuperälleen tunnusomainen luonne. Jokainen Grand Cru lajitellaan kupin koon ja vahvuuden mukaan. Laaja kahvivalikoimamme sisältää erilaisia Ristrettoja, Espressoja, Lungoja sekä kofeiinittomia vaihtoehtoja.

Tutustu Grand Cru valikoimaamme

Koulutus

Nespresso Coffee Sommelier™ ja Chef Academhy -ohjelmat

Nespresso on kehittänyt kaksi ainutlaatuista koulutusohjelmaa, joissa ammattilaissommelierit ja kulinarismin asiantuntijat voivat laajentaa tietoaan ja syventää osaamistaan kahvien maailmassa. Sommelier ohjelman aikana voi suorittaa kokonaisvaltaisen aistianalyysin ja oppia yhdistelemään makupareja kahvin ja muiden kulinarististen nautintojen kanssa.

Kahvilaitteet

Luotettavat ja tehokkaat ratkaisut

Kahvilaitteissaimme yhdistyy tyylikäs suunnittelu ja huipputasoa oleva teknologia. Kaikki ravintoloille ja ammattilaiskäyttöön suunnatut kahvilaitteemme on varustettu ainutlaatuisella tekniikalla. Ristretot, Espressot, Lungot ja monet muut herkulliset maitopohjaiset kahvireseptit valmistuu helposti ja vaivattomasti. Nespresso koneet puristavat ideaalilämpötilaisen veden kahviaineksen läpi korkeapaineisen pumpun avulla. Tämä voimakas uuttamisprosessi tuottaa vertaansa vailla olevan creman (kultainen vaahto kahvin pinnalla, joka viimeistelee kahvin aromin).

Laitemallimme

Päivitä yrityksesi kahviratkaisut jo tänään.

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Tee valinta, jolla on merkitys.


Jo alusta lähtien Nespresso on ollut sitoutunut tukemaan kahvinviljelijöitä ja heidän yhteisöjään sekä

kehittämään heidän kahvitilojaan mistä ainutlaatuinen kahvimme saa alkunsa. Lue lisää, miten

jokaisella kupillisella kahvia on positiivinen vaikutus viljelijöiden elämään.

Haluatko tietää lisää kahviratkaisuistamme yrityksille?

Täytä yhteydenottokaavake sivun ylälaidassa ja tai ota suoraan yhteyttä Nespresso kahviasiantuntijoihimme

soittamalla 0800 177 500 tai chatin kautta kotisivullamme.