Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Nespresso Professional -kapselien kierrätys

Nespresso-kapselin matka jatkuu sen jälkeen, kun olet valmistanut siitä kahvisi, sillä se on täysin kierrätettävissä. Jos tarvitset toimitiloihinne konsultointia kierrätyksen järjestämisessä, olemme mielellämme apunasi kierrätyspisteen rakentamisessa.

Nespresso capsules recycling with sorting between coffee and aluminum

100% kierrätettävä

Suomessa Nespresso-kapseli tulee laittaa metallikeräykseen. Tällöin kahvikapselin alumiini päätyy alumiininkierrätykseen, jolloin siitä tehdään uusioalumiinia.

Alumiini on 100% kierrätettävissä. Jokainen kierrätetty kapseli päätyy uudeksi tuotteeksi, kuten auton osaksi tai polkupyöräksi. Mahdollisuudet ovat loputtomia ja myös Nespresso itse hyödyntää kierrätettyä alumiinia kapselien tuotannossa.

Meiltä saat tilattua tarvittaessa myös pahvisen kierrätyslaatikon, jonka voit laittaa kahvikoneen läheisyyteen.

Alumiinin ainutlaatuisuus...

Saatat tuntea ripauksen syyllisyyttä laittaessasi Nespresso kapselin kahvilaitteeseen. Näin ei pitäisi olla, sillä olemme valinneet alumiinin materiaaliksi tarkoituksella – se on kestävän kehityksen mukaista. Alumiinikapselimme ovat ikuisesti kierrätettävissä. Aamulattesi tai iltapäivä-espressosi saattaa jonain päivänä olla osa polkupyörän runkoa, auton koria, juomatölkkiä…. tai ihan uusi Nespresso-kapseli!

  • 100%
    Alumiini on ikuisesti kierrätettävissä, se säilyttää ominaisuutensa kerta toisensa jälkeen.
  • 95%
    Kierrätetyn alumiinin valmistamiseen tarvitaan 95% vähemmän energiaa kuin aivan uuden alumiinin valmistamiseen.
  • 86%
    alumiinin hiilijalanjäljestä syntyy louhinnan ja tuotannon välillä.