Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

The Heart ❤️ of Home. Parempaa elämänlaatua kahvinviljelijöille

Premium Coffee tekee yhteistyötä Nespresson AAA-vastuullisuusohjelman piirissä toimivien kahvinviljelijöiden kanssa. Latinalaisessa Amerikassa yksi suurimmista terveysongelmista on huono sisäilma, ja sen vaikutukset heijastuvat etenkin naisiin ja lapsiin - jopa 7000 ihmistä kuolee tämän johdosta vuosittain Kolumbiassa. Päätimme tehdä asialle jotain.

Kolumbian maaseudulla, kahvinviljelijöiden keskuudessa, ruokaa valmistetaan edelleen perinteisesti avotulella. Me Premium Coffeella päätimme rakentaa kahvinviljelijöiden perheille parempia ja turvallisempia helloja, jotta voimme vaikuttaa perheiden arkeen ja terveyteen.

Haluamme lahjoittaa hellat asiakkaidemme nimissä.

30 naisviljelijää Caldasin alueeltaOlemme päättäneet lahjoittaa asiakkaidemme nimissä 35 hellaa naisviljelijöiden perheille Caldasin alueelle, joka on tunnettu kahviplantaaseistaan. Hellat helpottavat ja nopeuttavat ruoanlaittoa sekä pitävät myös sisäilman huomattavasti puhtaampana, joten perheiden ei tarvitse kärsiä avotulen aiheuttamista terveysongelmista.

Varmistaaksemme, että hellat saavuttavat juuri niitä tarvitsevat perheet, teemme yhteistyötä Cafexportin ja paikallisen Nespresso-agronomistin Alto Occidenten kanssa.

Mitä THE HEART OF HOME tarkoittaa?Hellalla on tärkeä asema perheiden elämässä. Sen avulla valmistetaan ruokaa, sen ympärille kokoonnutaan ja se antaa lämpöä. Keittiötä kutsutaan kodin sydämeksi. Hella taas on keittiön sydän.

Siksi projektimme nimi on THE HEART OF HOME.

Ekohelloja lahjoituksena asiakkaidemme nimissäHeart of Home on pitkäaikainen projektimme ja sitoumuksemme. Projekti alkoi joulukuussa 2019 ja ensimmäisen erän ekohelloja lahjoitimme projektista innostuneiden asiakkaidemme nimissä.

Uskomme, että asiakkaillamme, kuten meilläkin, on jo kaikkea. Joten materian sijasta halusimme antaa asiakkaillemmme lahjaksi mahdollisuuden tehdä jotain merkityksellistä ja auttaa konkreettisesti kahvinviljelijöiden elämää.

Haluaisitko olla osana ❤️ OF HOME -projektia?


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Nespressolla on jo oma vastuullisuusohjelmansa, miksi Premium Coffee tarvitsee omansa?

Nespresso AAA Sustainable Quality™ -ohjelma on Nespresson ja Rainforest Alliancen yhteistyöprojekti, joka lanseerattiin vuonna 2003. Tänä päivänä ohjelma tukee 110 000 kahvinviljelijää viljelemään kahvia entistä vastuullisemmin, jotta ihmiset ympäri maailmaa voivat nauttia vastuullisesti tuotettua Nespresso-kahvia.

Nespresson AAA Sustainable Quality™ -ohjelma keskittyy kahvinviljelyn vastuullisuuteen, laatuun ja tuottavuuteen, ja on siten ainutlaatuinen ohjelma kahviteollisuudessa maailmanlaajuisesti. Premium Coffeen Heart of Home -projekti on pieni, mutta tärkeä projekti tukemaan Nespresson vastuullisuusohjelman aatetta.