Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Kahvitaukojen merkitys työilmapiiriin

Monet yritykset panostavat uusiin teknologioihin, toimiston tilaratkaisuihin ja joustavuutta tuoviin työkaluihin työntekijöiden viihtyvyyttä parantaakseen. Kun työympäristöä ja työntekotapoja muutetaan, vaikuttaa se myös työntekijöiden väliseen kanssakäymiseen. Miten tiedämme sen? Kysyimme asiaa 7800 toimistotyöntekijältä.


Hotellit - Ravintolat & Kahvilat - Fine Dining

Nespresso yhdistää ihmisiä

Työelämässä, jossa teknologia ja etätyömahdollisuudet ottavat kokoajan suurempaa jalansijaa, on kahvitauoilla entistä suurempi merkitys työntekijöiden sosiaalisten suhteiden rakentumisessa.

“Teknologian myötä ihmiset tulevat helpommin väärinymmärretyiksi. Tässä on kolme vinkkiä, miten parantaa sosiaalisia suhteita töissä. 1. Vaikka etätyö olisi sinulle sopivin työskentelytapa, käy myös toimistolla tapaamassa kollegoita kasvokkain. 2. Laita kalenteriisi säännöllisesti aikaa kollegojen tapaamiselle. 2. Näe vaivaa järjestämällä tilaisuuksia keskustelutuokioille – vietä aina silloin tällöin kahvitauko yhdessä kollegan kanssa.” - Dr. Rachel Lewis, associate professor in occupational and business psychology, Kingston University.

 • 30 %
  vain 30 % vastaajista sanoi tuntevansa kollegansa hyvin, vaikka 84% uskoi hyvän suhteen edistävän parempaa työntekoa.
 • 48 %
  sanoi, että uusi teknologia hankaloittaa heitä tutustumaan kunnolla työkavereihin.
 • 95 %
  sanoi, että työtilan viihtyisyys on tärkeää mielenterveydelle. Näin ollen on selvää, että työympäristöllä on selkeä vaikutus työhyvinvoinnille.

Lähde: Maailmanlaajuinen OnePoll:n tutkimus 7800 toimistotyöntekijälle, tammikuu 2019.

Kahvitaukojen merkitys

Vaikka yritykset kannustavat työntekijöitään etätyöhön, suurin osa vastaajista oli sitä mieltä, että tapaaminen kasvokkain on tärkeässä roolissa hyvien suhteiden luomisessa.

Siitä syystä kahvitauoilla on erittäin suuri merkitys työntekijöiden keskinäisten suhteiden rakentamisessa. Nespresso Professional edistää laadukkaita kahvitaukokeskusteluja.


Nespresso Professional, paras kahviratkaisu yrityksellesi

Laadukas kahvi, hyvät kahvitaukokeskustelut ja työhyvinvointi: nämä kaikki ovat tekemisemme ytimessä. Nespresso Professionalin avulla yrityksesi tarjoaa työntekijöillesi ja asiakkaillesi korkealaatuista kahvia jokaiseen makuun.

Ratkaisumme hotelleille, ravintoloille ja kahviloille

Kun investoit laadukkaaseen kahviin, et panosta pelkästään loistavaan makuun, vaan myös vieraidesi viihtyvyyteen. Varmistat samalla tasalaatuisuuden ja teet myös kannattavaa liiketoimintaa. Lue lisää ammattimaisista kahvilaitteistamme hotelleille, ravintoloille ja kahviloille.

Ainutlaatuinen kahvielämys

Ikuisesti kierrätettävä

Kapselin salaisuudet

Laadukas ja laaja valikoima

16 kahvin valikoima

Täyden palvelun huolto

Näin voimme auttaa sinua

Ammattimaiset kahvilaitteet toimistosi tarpeisiin.

Lue lisää

Momento

 • Helppokäyttöinen, soveltuu myös itsepalvelukäyttöön
 • Tunnistaa kahvikapselin ja ehdottaa sille oikeaa kahvireseptiä

Gemini

 • Kätevä kokoustiloihin sekä toimistoihin
 • Valmistaa myös maitopohjaiset kahvit

Aguila

 • Soveltuu suurelle kahvikulutukselle
 • Valmistaa baristatasoiset maitokahvit

Zenius

 • Pieni ja näppärä kahvilaite
 • Helppo käyttää ja ylläpitää