Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

India

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

India

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.52

Jokainen Origins-kahvi valmistetaan yhden alkuperämaan kahvista ja Origins India tulee Etelä-Intiasta. Sen tasainen, lyhyt paahto tuo kauniisti esiin kaakaon sävyjä, mausteista neilikkaa, pippuria sekä muskottipähkinää. Voit nauttia sen espressona tai ristrettona.

Alkuperä
Origins India sisältää hienointa intialaista arabicaa ja häivähdyksen intialaista robustaa. Tähän sekoitukseen valitutlajikkeet kasvavat Etelä-Intiassa, suurien puiden varjossa, jotka tarjoavat suojaa myös pippurin ja muiden mausteiden kasvulle. Koska tämän kahvin robusta on päässyt kasvamaan korkealla maaperällä, on se maultaan erittäin puhdas ja voimakas antaen upeaa intensiteettiä.

Paahto
Arabicaa on kevyesti paahdettu, jotta tämän Nespresso Professional -kapselin hienostuneet aromit on saatu kauniisti esiin. Robusta-papujen lyhyt, tumma paahto tuo Origins Indialle vahvaa makua, intensiteettiä ja täyteläisyyttä.

Aromiprofiili
Kaakaon sävyjä, mausteista neilikkaa, pippuria sekä muskottipähkinää.

Yhden alkuperämaan kahvit
Origins eli yhden alkuperämaan kahvit, joihin Origins india kuuluu, on ainutlaatuinen kahvivalikoima, jossa maistuu kunkin alkuperämaan makumaailma.

Jokainen Origins-kahvi tulee yhdeltä valitulta alueelta yhdestä maasta.

Kaikki Origins-kahvit on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Nespresson AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman kautta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet