Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Brazil

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Brazil

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.52

Jokainen Origins-kahvi valmistetaan yhden alkuperämaan kahvista ja Origins Brazil tulee Brasiliasta. Origins Brazil on hienostunut kahvi, jossa on pehmeä rakenne, elegantin kevyt ja makea aromi sekä häivähdys kevyesti paahdettua viljaa. Voit nauttia sen espressona tai ristrettona.

Alkuperä
Tässä Nespresso Professional -kapselissa on huolellisesti valittuja arabica-lajikkeita sekä sametinpehmeitä bourbon-kahvipapuja Brasiliasta. Nämä lajikkeet antavat Origins Brazil -kahville herkullisen, makeahkon viljaisen maun sekä tekevät sen koostumuksesta samettisen pehmeän.

Paahto
Jotta lopputulos on mahdollisimman pehmeä, paahto on tehty kahdessa osassa. Ensimmäinen osa on paahdettu kevyesti ja toinen osa aavistuksen pidempään, jolla on saatu bourbon-kahvipapujen hunajainen makeus hienostuneesti esiin.

Aromiprofiili
Samettista pehmeyttä ja makeahkon viljainen maku. Mikäli rakastat silkkisen pehmeitä kahveja, kokeile tätä.

Yhden alkuperämaan kahvit
Origins eli yhden alkuperämaan kahvit, joihin Origins Brazil kuuluu, on ainutlaatuinen kahvivalikoima, jossa maistuu kunkin alkuperämaan makumaailma.

Jokainen Origins-kahvi tulee yhdeltä valitulta alueelta yhdestä maasta.

Kaikki Origins-kahvit on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Nespresson AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman kautta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet