Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Origins Guatemala

110 ml
Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Origins Guatemala

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.47
Vertaile

Pure Origins Guatemala on rohkea alkuperämaakahvi, jossa yhdistyy Arabicaa sekä harvinaista pestyä Robustaa, jotka tuovat makuun intensiivisiä ja maltaisia viljansävyjä sekä hienovaraista suolaisuutta.

Alkuperä

Origins Guatemala kahvi on yhdistelmä guatemalaista Arabicaa sekä harvinaista pestyä Robustaa, jotka tuovat kahvin makuun intensiivisiä ja maltaisia viljansävyjä sekä hienovaraista suolaisuutta.

Paahto

Lyhyt ja tumma paahto korostaa kahvin rohkeita makuja sekä Robustan aromikkuutta.

Aromiprofiili

Intensiivinen, kuiva ja maltainen viljamaisuus. Arabica ja Robusta tuovat kahvin makuun intensiivisiä ja maltaisia viljansävyjä sekä hienovaraista suolaisuutta.

Ainutkertaisia makuvivahteita yhdestä alkuperästä…

Nespresso Pure Origin on ainutlaatuinen ja vaikuttava kahvivalikoima, joka on huolella Nespresso kahviasiantuntijoiden valitsema tarkoin valituilta alueilta tietyistä alkuperämaista. Eri maiden erilainen ilmasto ja maaperä antavat kullekin alkuperämaakahville yksilöllisen ja ainutlaatuisen maun.

Nespresso työskentelee yhteistyössä kahvinviljelijöiden kanssa varmistaakseen mahdollisimman vastuullisen ja laadukkaan kahvinviljelyn. Yli 80% Nespresson Origin -kahvipavuista viljellään kahviviljelmillä, jotka kuuluvat Nespresson vastuullisuusohjelmaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet