Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Guatemala

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Guatemala

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.52

Jokainen Origins-kahvi valmistetaan yhden alkuperämaan kahvista ja tämä tulee Guatemalasta. Origins Guatemala on voimakas ja rohkea kahvi, jossa on maltaista viljaisuutta sekä aavistus suolaisuutta. Voit nauttia sen espressona tai lungona.

Alkuperä

Tämä Nespresso Professional -kapseli on täynnä voimaa ja pehmeyttä. Origins Guatemala on yhdistelmä hienointa guatemalaista arabicaa sekä harvinaista pestyä robustaa, jotka tuovat kahvin makuun intensiivisiä ja maltaisia viljansävyjä sekä hienovaraista suolaisuutta. Tämä Nespresso Professional -kapseli tuottaa intensiivisen ja vahvan espresson. Mukana on sopivasti karvautta ja rohkeaa makua yhdistettynä pehmeän kermaiseen koostumukseen.

Paahto
Lyhyt ja tumma paahto korostaa kahvin rohkeita makuja sekä robustan aromikkuutta.

Aromiprofiili
Intensiivinen, rohkea ja maltainen viljamaisuus. Arabica ja robusta tuovat kahvin makuun intensiivisiä ja maltaisia viljansävyjä sekä hienovaraista suolaisuutta.

Yhden alkuperämaan kahvit
Origins eli yhden alkuperämaan kahvit, joihin Origins Guatemala kuuluu, on ainutlaatuinen kahvivalikoima, jossa maistuu kunkin alkuperämaan makumaailma.

Jokainen Origins-kahvi tulee yhdeltä valitulta alueelta yhdestä maasta.

Kaikki Origins-kahvit on viljelty kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Nespresson AAA Sustainable Quality™ -vastuullisuusohjelman kautta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet