”Välkommen till Nespresso Professionals fantastiska värld”


Kära Klubbmedlemmar och besökare,


Ända sedan 2005, då vi lanserade Nespresso Professional i Finland, har vi satsat på att utveckla kaffekulturen och kaffeupplevelsen till ett rikt, välsmakande, hållbart och ansvarsfullt partnerskap med våra kunder, medarbetare och partners.


Vi strävar efter att skapa den perfekta kaffestunden för både kontor och HoReCa genom att erbjuda en unik kaffeupplevelse. Nespressos utbud av kaffemaskiner, mjölklösningar och gourmetkaffe i kombination med varumärkets internationella erkännande skapar en upplevelse som aktivt bidrar till både dina medarbetares och dina gästers trivsel, och därför också ökar ditt företags produktivitet och lönsamhet.


Vi bedriver vår verksamhet efter fyra grundläggande värderingar; Överlägsen Kvalitet, Passion, Konstant Utveckling & Ansvar, och strävar efter att du som medlem ska mötas av dessa värderingar varje gång du är i kontakt med oss.


Värderingarna ligger även bakom lanseringen av vår nya hemsida och våra online-tjänster, skapade för att ge dig en modern och lättanvänd köpupplevelse, men också snabb tillgång till alla tjänster du behöver. En fråga om någon av våra 13 gourmetkaffesorter eller Nespressos hållbarhetsprogram, felsökning av kaffemaskiner, lånemaskiner för dina företagsevenemang, chatt med våra försäljnings- eller servicespecialister, tillgång till din kontoinformation eller serviceavtal – allt det och mycket mer finns här.

Varmt välkommen till din nya, förbättrade Nespresso-upplevelse!


Vi önskar dig många sköna kaffestunder med Nespresso och hoppas att du kommer att uppskatta att navigera dig genom Nespressos rika onlinevärld.TRÄFFA DINA NESPRESSO EXPERTS!

Taija Palmunen

Club Manager

Rinna Nieminen

Coffee Specialist

Kaitsu Herttuainen

Service Team Leader

Simo Muinonen

Service Specialist

Raila Bexell

Marketing Manager

Mikko Uosukainen

Sales Manager

Pia Tähjänjoki

Office Key Account Manager

Jaakko Alatyppö

Office Key Account Manager

Petri Hulkko

HoReCa Key Account Manager

Sanna Löytönen

Finance Manager

Daniel Borseti

Horeca Key Account Manager

Jarmo Nick

Service Specialist

.

.

.