Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

”Tervetuloa Nespresson yrityspalveluiden fantastiseen maailmaan”


Hyvät Clubilaiset ja Vierailijat,


Vuodesta 2005 lähtien, jolloin Nespresso yrityspalvelut perustettiin Suomeen, olemme intohimoisesti sitoutuneet kehittämään yritysten kahvikulttuuria ja rikastuttamaan kahvitottumuksia täyteläiseksi, herkulliseksi makuelämykseksi. Kestävä kehitys ja vastuullinen yhteistyö ovat kulmakiviä toimiessamme asiakkuuksien, työntekijöidemme, sekä muiden yhteistyökumppaniemme kanssa.

Ponnistelemme sen eteen, että kahvihetkenne HoReCa ja toimistoympäristöissä ovat ainutlaatuisia kokemuksia. Nespresson valikoima, johon kuuluvat kahvilaitteet, maitoratkaisut, Grand Cru kahvit sekä Nespresson tuotemerkin kansainvälinen tunnettuus kohottavat kahvihetken arvoa. Työntekijöidenne ja vieraidenne onnistunut kahvihetki tehostaa liiketoimintaanne.

Liiketoimintamme perustuu neljälle arvolle; Erinomaisuus, Intohimo, Jatkuva kehittyminen ja Vastuullisuus. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas ja että koet näiden arvojen toteutuvan kaikessa toiminnassamme.

Liiketoimintamme arvot toimivat myös lähtökohtana uusille nettisivuillemme. Ensisijainen tavoitteemme on, että saat modernin ja helppokäyttöisen ostokokemuksen sekä kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä osoitteesta. Kysymykset 13 Grand Cru:sta, Nespresson kestävän kehityksen ohjelmasta, laitteiden vianmäärityksestä, laitteiden lainaamisesta tapahtumiisi, keskustelut myynti- tai asiakaspalvelun kanssa, asiakastietosi ja palvelusopimuksesi löytyvät nyt kaikki sivuiltamme, joten toivota tervetulleeksi uusi ja entistä parempi Nespresso-kokemus!

Toivotamme sinulle nautinnollisia kahvihetkiä Nespresson parissa ja toivomme, että nautit sekä inspiroidut Nespresson nettisivujemme palveluista.


PS: Otamme mielellään vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia sähköpostitse!

Tutustu Nespresso asiantuntijoihin!

Taija Palmunen

Club Manager

Rinna Puustinen

Coffee Specialist

Sanna Löytönen

Finance Manager

Simo Muinonen

Service Specialist

Mikko Uosukainen

Sales Manager

Jarmo Nick

Service Specialist

Mikko Näriäinen

Service Manager

Petri Kylander

Service Specialist

Roosa Kauppinen

Marketing Manager

Teemu Huuhtanen

Key Account Manager

Gren Zavjalov

Key Account Manager

Emmi Leppik

Key Account Manager