Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.
Customer and employee satisfaction: Make the best choice for your company
During the day, coffee breaks are key to enriching employee relationships, and Nespresso coffee and machines for offices help transform a quick chat into a quality conversation. During a meeting, the coffee break provides a welcome pause and an opportunity to discuss and share ideas in a relaxed manner. Offering a great quality cup of coffee shows you care about small details and it creates a positive impression of your workplace. As well as providing an enjoyable moment for colleagues and employees, studies show that serving Nespresso can increase profitability!

Hyvän omantunnon kahvia – yhä vastuullisemmin

Kahvinautintojen tarjoamisen lisäksi Nespresso tekee jatkuvaa kehitystyötä yhä vastuullisempaa kahvin viljelyä, pakkaamista ja valmistamista kohti. Kahvin viljelyssä panostetaan ympäristön suojeluun ja viljelijöiden hyvinvointiin. Pakkauksena käytetään alumiinia, koska se säilyttää kahvin täydellisenä maksimaalisen pitkään. Valmistamisessa on minimoitu niin energian kuin vedenkin käyttö; jokaiseen Nespresso-kupilliseen käytetään molempia ainoastaan täsmälleen tarvittavan määrä.


Haluatko tietää kahvisi ympäristövaikutuksen?

82 % Nespresso-kahvikupillisesi ympäristövaikutuksesta syntyy kahvin valmistuksesta: 37 % tästä koostuu kahvin uuttamisesta sekä kahvikupin pesemistä ja 45 % syntyy kahvinviljelystä. (Lähde: Quantis Swiss B2B LCA).

Pakkaus & logistiikka ovat 8 % kahvisi hiilijalanjäljestä


Pakkauksen ja logistiikan osuus 40ml: Nespresso-kupillisen hiilijalanjäljestä on yhteensä vain 8 %.Luku on suhteellisen matala, sillä alumiinikapseleidemme pakkausmateriaali – on täysin ja loputtomasti kierrätettävä materiaali. Alumiini on myös kaikista paras materiaali kahviemme aromien suojaamiseen. Kierrättämällä kapselisi metallinkeräykseen olet mukana pienentämässä Nespresso-kupillisen hiilijalanjälkeä entisestään (Lähde: Quantis2020 Swiss B2B LCA).

Kahvin valmistus on 37% kahvisi hiilijalanjäljestä
Yli kolmannes kahvin hiilijalanjäljestä syntyy sen valmistamisesta eli keittämisestä kupin pesuun. Nespresso-kahvikone käyttää aina ainoastaan täsmälleen tarvittavan määrän kahvia, vettä ja energiaa yhden herkullisen kahvikupillisen valmistamiseen.
THE POST-PANDEMIC WORKPLACE – COFFEE HAS NEVER BEEN AS IMPORTANT
As we look towards the long-term future, it’s clear that office spaces will need to be inclusive, with a new focus on employee health and wellbeing. At Nespresso Professional, we want to help your business adapt to the rapidly changing workspace. That’s why we offer a range of innovative capsule coffee machines for office

JOKAINEN PISARA TALTEEN.

Jokaisen Nespresso-kahvikupillisen hiilijalanjälki pystyy aina pienenä, sillä kahvisi valmistukseen käytetään aina tarkka määrä kahvia, vettä sekä energiaa.

DOING IS EVERYTHING.

Kahvin viljely on 45 % kahvisi hiilijalanjäljestä
Kahvin viljely muodostaa lähes puolet kokonaishiilijalanjäljestä. Siksi käytämme kapseleissa tarkkaa kahvimäärää ja edistämme kestäviä viljelykäytäntöjä, kuten agrometsätaloutta. Agrometsätalous on toimintaa, jossa puiden ja pensaiden avulla tehdään viljelystä kestävämpää. Puut ja pensaat vähentävät eroosiota, ravinteiden huuhtoutumista sekä kasvihuonekaasupäästöjä. (Lähde: Quantis2020 Swiss B2B LCA).

VOIDAANKO JUTELLA LISÄÄ?

Jätä yhteystietosi, niin sovitaan yhteinen kahvihetki.