Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Peru Organic

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Peru Organic

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.55

Peru Organic on hedelmäinen luomukahvi. Pehmeän viljaiset aromit tasapainottavat kahvin hienostunutta hapokkuutta.

Alkuperä

Peru Organic -luomukahvin kahvipavut kasvavat 1600 metrin korkeudessa Andien vuoristoilla, jossa vallitsee subtrooppinen ylänköilmasto. Ylänköalueiden korkea ilmankosteus parantaa kahvipapujen makua ja laatua.

Paahto

Luomulaatuinen Peru Organic on paahdettu kahdessa osassa. Ensimmäinen osa on paahdettu korostamaan kahvin pehmeyttä ja hedelmäisiä aromeja. Toisen osan tumma paahto antaa intensiivisyyttä ja rakennetta.

Aromiprofiili

Peru Organic on hedelmäinen luomukahvi. Makeahkon viljaiset aromit tasapainottavat pehmeästi kahvin hienostunutta hapokkuutta.

Ainutkertaisia makuvivahteita yhdestä alkuperästä

Nespresso Pure Origin yhden alkuperämaan kahvit, joihin Peru Organic kuuluu, on ainutlaatuinen kahvivalikoima, jossa maistuu kunkin alkuperämaan makumaailma. Eri maiden erilainen ilmasto ja maaperä antavat kullekin alkuperämaakahville yksilöllisen ja ainutlaatuisen maun.

Nespresso työskentelee yhteistyössä kahvinviljelijöiden kanssa varmistaakseen mahdollisimman vastuullisen ja laadukkaan kahvinviljelyn. Yli 80% Nespresson Origin -kahvipavuista viljellään kahviviljelmillä, jotka kuuluvat Nespresson vastuullisuusohjelmaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet