Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Congo Organic

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Congo Organic

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.50

Congo Organic on erittäin laadukas ja aromikas luomukahvi, jota on saatavilla vuosittain vain pieni määrä. Sateen rikastama vulkaaninen maaperä Kongossa, Kivu-järven rannalla, luo ainutlaatuisen makuyhdistelmän, jossa kohtaavat herkullisesti sekä miedon hedelmäiset että runsaan viljaiset aromit.

Alkuperä
Hienostunut, aromikas yhden alkuperämaan luomukahvi tulee Kivu-järven rannoilta Kongosta.

Paahto
Congo Organic on 50/50 jaolla paahdettu. Molemmat jaot ovat tummia ja lyhyitä, mutta ensimmäinen osa on paahdettu tummemmaksi ja pidempään, jotta kahviin on saatu intensiivisyyttä. Molemmat jaot on jauhettu keskikarkeaksi.

Aromiprofiili
Ainutkertaisia makuvivahteita yhdestä alkuperästä. Intensiivinen, paahteinen luomukahvi, jossa yhdistyy miedon hedelmäiset ja runsaan viljaiset aromit.

Kestävästi viljelty
Kahvinviljelyn tulee olla kestävää, jotta voimme nauttia korvaamattomien alueiden uniikeista mauista myös tulevaisuudessa. Uusi Reviving Origins -kahvilajitelma tuo Nespresso-valikoimaan upean aromikkaan Congo Organic -luomukahvin, joka tulee Kongon demokraattisesta tasavallasta, konflikteista kärsineeltä alueelta Kivu-järven rannalta. Kahvinviljely oli jo vaarassa kadota alueelta, mutta yhteistyössä yli 2500 viljelijän kanssa kahviteollisuus oli mahdollista elvyttää.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet