Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Colombia Organic

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Colombia Organic

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.55

Colombia Organic kuuluu Origin- kahveihin, jotka tulevat aina vain yhdestä alkuperämaasta. Colombia Organic on ihastuttava luomukahvi, joka on valmistettu 100-prosenttisesti Arabica-pavuista Toliman alueelta. Colombia Organic on harmoninen ja hienostunut kahvi, jossa on makeahko paahdetun viljan ja punaisten hedelmien vivahde.

Alkuperä
Colombia Organic tulee Toliman eteläisestä osasta, Planadasista, Kolumbiasta. Planadasia ympäröivät vuoret ja alue ovat tunnettuja ainutlaatuisesta kahvistaan, joka on syntynyt sääolosuhteiden ja maaperän optimaalisesta yhdistelmästä.

Paahto
Tämä yhden alkuperämaan kahvi on paahdettu kahdessa osassa. Suurin osa pavuista on kevyesti paahdettua ja loput tummemmaksi paahdettua: näin saimme sekoitukseen intensiivistä monitahoisuutta.


Aromiprofiili
Harmoninen kahvi, jossa on makeita ja paahteisia viljan vivahteita sekä punaisten hedelmien sävyjä. Maun kruunaa runsas ja tiheä crema sekä kestävä, aromikas jälkimaku.


Origins - Maan ja papujen tasapaino
Origins eli yhden alkuperämaan kahvit on ainutlaatuinen kahvivalikoima, jossa maistuu kunkin alkuperämaan makumaailma.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet