Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Espresso Leggero

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Espresso Leggero

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.43
Vertaile

Kevyt ja virkistävä. Maukas sekoitus eteläamerikkalaista Arabicaa ja Robustaa. Espresso Leggeron täyteläiseen makuun on sekoittunut kaakon sekä viljan sävyjä.

Alkuperä

Espresso Leggero on kevyt ja virkistävä eteläamerikkalainen kahvisekoitus. Kevyesti paahdetut brasilialaiset sekä kolumbialaiset arabicat ja robusta antavat kahville tasapainoisen ja pehmeän rakenteen. Kahvissa on paahteista viljaisuutta ja kaakaon sävyjä sekä sopivasti hapokkuutta ja karvautta.


Aromiprofiili

Kahvissa on runsaasti pehmeätä kaakaon ja viljan makua. Espresso Leggeron hapokkuus on tasapainossa kahviin sopivan pienen karvauden kanssa.


Paahto

Espresso Leggero on paahdettu kevyesti. Paahto luo tasapainoisen lopputuloksen, sillä kevyen paahdon avulla sekoitukseen saadaan kolumbialaisten kahvien hapokkuus sekä muiden kahvien herkät viljan sekä kaakaon paahteiset sävyt.


Nespresso suosittelee

Herää herkullisen Espresson tuoksuun: Annos Arabicaa ja Robusta saa aikaan täydellisen kupin kahvia. Nespresson klassinen tapa valmistaa Espresso juontaa juurensa 25 vuoden kokemuksesta kahvipapujen käsittelystä viimeistelevän kahvi 'creman' valmistukseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Professional Espresso kupit

Gourmet-ruoat

Kahvilaitteet Aguila 220 & 420