Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Espresso Forte

40 ml
Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Espresso Forte

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.43
Vertaile

Tasapainoinen kahvisekoitus, jossa on paahteisia ja hedelmäisiä sävyjä. Kahvin runsasta makumaailmaa voi pehmentää maitotilkalla.

Alkuperä

Espresso Forte on sekoitus hienoimpia keski- ja eteläamerikkalaisia arabica-lajeja. Luonnollisesti käsitellyt (ei pestyt) brasilialaiset arabicat tuovat Nespresso-kahviin maltaisia sävyjä. Pestyt costaricalaiset arabicat vuorostaan tasapainottavat Espresso Forten voimakkuutta punaisten marjojen hedelmäisillä aromeilla sekä tuomalla sekoitukseen hitusen hapokkuutta.


Aromiprofiili

Paahteisen ja kukkaisen maun harmonia. Rikas maku jota voi pehmentää maitotilkalla.


Paahto

Espresso Forte on paahdettu lyhyesti keskipaahtoiseksi. Sen avulla arabica-sekoituksesta on saatu esiin kunkin kahvin parhaat ominaisuudet. Paahto on kehittänyt tasapainoisesti sekä brasilialaisten arabicojen maltaisia sävyjä että costaricalaisten arabicojen punaisten marjojen aromeja.


Nespresso suosittelee

Herää herkullisen Espresson tuoksuun: Annos Arabicaa ja Robusta saa aikaan täydellisen kupin kahvia. Nespresson klassinen tapa valmistaa Espresso juontaa juurensa 25 vuoden kokemuksesta kahvipapujen käsittelystä viimeistelevän kahvi 'creman' valmistukseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Professional Espresso kupit

Gourmet-ruoat

Kahvilaitteet Aguila 220 & 420