Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

ICE INTENSO

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

ICE INTENSO

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.54
Vertaile

Herkullisessa kausimaussamme ICE INTENSOSSA paahteisen viljaiset sävyt ovat sopusoinnussa hienovaraisen karvauden kanssa. ICE INTENSO sopii erinomaisesti nautittavaksi jäiden kanssa, maidolla tai ilman. Kahvi on virkistävä janon sammuttaja ja aurinkoisen kesäpäivän paras kaveri!

Nappivalinta nautittavaksi näin: Valmista 1 kahvikapseli (40 ml) jääpalojen päälle (90 g) ja kaada sitten päälle kylmää maitoa tai vettä (90 ml).

Paahto

Kaikki kahvi ei sovellu nautittavaksi jäiden kera. Etsimme pitkään jääkahviin parasta kahvisekoitusta. Viimein tärppäsi! Kehitimme taivaallisen sekoituksen eteläamerikkalaisesta ja indonesialaisesta arabicasta. Tumma paahto korostaa upeasti sekoituksen paahteisia sävyjä ja rikkaita aromeja, joita intensiivinen jääkahvi vaatii. ICE INTENSON papusekoitus on paahdettu kahdessa osassa. Molemmat kahvit on paahdettu keski- tai tummapaahteisiksi. Näin saadaan esille kahveista sekä hedelmäiset että makeat sävyt.


Maitokahvina

Tämä kahvi on parhaimmillaan maidon kanssa nautittuna. Kokeile ICE INTENSOA jäälattena, jolloin maistat kahvin paahteisuuden sekä hedelmäisten sävyjen sekä kylmän maidon miellyttävän harmonian. Karamellin ja pikkuleivän kermaiset sävyt tekevät ICE INTENSOSTA maidon kanssa nautittuna vastustamattoman herkullisen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet