Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Caffé Vanilio

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Caffé Vanilio

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.54

Sukella unelmiin tämän lämmittävän vaniljakahvin avulla. Maun taakse kätkeytyy paahteisia vivahteita, jotka ovat peräisin Nespresson eteläamerikkalaisesta Arabicasekoituksesta. CAFFÉ VANILIOn silkkinen tekstuuri ja maku tekevät siitä vastustamattoman. Se on täydellinen kahvi herkutteluun. Tilkka maitoa nostaa esiin myös karamellisen makeita sävyjä, jotka muistuttavat affogatosta.


Alkuperä

Nespresson uusi maustettujen kahviluomusten pohja on silkkisen pehmeä Arabicasekoitus, jonka pavut tulevat Brasiliasta ja Kolumbiasta. Tässä silkkisessä kahvissa on pehmeän pähkinäisiä ja paahteisia sävyjä, jotka sopivat täydellisesti vaniljan lämmön ja makeuden kanssa.


Paahto

Tämä kahvi on luotu erityisesti ammattimaisten maustettujen kahvien valmistamiseen. Pavut on eroteltu alkuperämaan mukaan ja paahdettu kahdessa erässä siten, että vaniljan maku ei pääse peittymään.


Aromaattinen profiili

Caffé Vanilio on ihastuttava, luonnollista vaniljaa sisältävä, laadukas ja hienostunut kahvi. Maussa hurmaavat myös makeiden pehmeän pähkinäiset ja paahteiset sävyt.

ALKUPERÄ

Espresso Vanilla on täydellisen tasapainoinen sekoitus paahteisia keski- ja eteläamerikkalaisia Arabicoja yhdistettynä luontaisiin vaniljan aromeihin. Lopputulos on yllättävä ja silkkinen.


AROMIPROFIILI

Tasapainoinen kahvisekoitus paahteisia ja hedelmäisiä sävyjä sekä makeaa vaniljan makua luontaisista aromeista. Runsasta makua voi pehmentää maitotilkalla.


PAAHTO

Vaniljaisen espresson arabica-kahvit on paahdettu lyhyesti keskipaahtoisiksi maltaisten ja hedelmäisten aromien korostamiseksi.


NESPRESSO SUOSITTELEE

Herää herkullisen Espresson tuoksuun: Annos Arabicaa saa aikaan täydellisen kupin kahvia. Nespresson klassinen tapa valmistaa Espresso juontaa juurensa 25 vuoden kokemuksesta kahvipapujen käsittelystä viimeistelevän kahvi 'creman' valmistukseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet