Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Caffé Caramello

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Caffé Caramello

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.54

CAFFÈ CARAMELLO on nimensä mukaisesti herkullisen makea. Sen maku syntyy, kun pähkinäinen karamellisuus sekoittuu silkkisen pehmeisiin eteläamerikkalaisiin Arabicapapuihin. Nespresson mestarisekoittajat ovat tasapainot-taneet karamellin maun hienovaraisesti kahvin pähkinäisten ja paahteisten vivahteiden kanssa. Kokeile tätä kahvia maidon kanssase tuo esiin aavistuksen vaniljaa, joka täydentää karamellia loistavasti.


Alkuperä

Nespresson uusi pohja maustetuille kahviluomuksille on sekoitus brasilialaisia ja kolumbialaisia Arabicapapuja. Kahvissa on pähkinäisiä ja paahteisia vivahteita, jotka täydentävät suussa sulavan karamellin makua hurmaavasti.


Paahto

Tämä kahvi on luotu erityisesti ammattimaisten maustettujen kahvien valmistamiseen. Pavut on eroteltu alkuperä-maan mukaan ja paahdettu kahdessa erässä siten, että ne toimivat hyvin yhteen eivätkä himmennä karamellin sävyjä.


Aromaattinen profiili

Caffé Caramellossa karamelli yhdistyy ihastuttavasti pähkinäisyyteen ja paahteisuuteen. Kun lisäät hieman maitoa, nousevat esiin myös vaniljan lempeät vivahteet.

Alkuperä

Kinuskin makeat aromit yhdistyvät Espresso Forten paahteiseen olemukseen tuoden esille sekoituksen pehmeän toffeisen sekä kermaisen maun.


Aromiprofiili

Espresso Caramel on voimakas Nespresso Pro -kahvi, jossa on paahteisuutta ja punaisten marjojen aromeita. Sekoitukseen on lisätty kinuskisen karamellin makua.


Paahto

Keskitason paahto korostaa jokaisen kahvilajikkeen aromia ja luo täydellisen pohjan makukahville.


Nespresso suosittelee

Herää herkullisen Espresson tuoksuun: Annos Arabicaa saa aikaan täydellisen kupin kahvia. Nespresson klassinen tapa valmistaa Espresso juontaa juurensa 25 vuoden kokemuksesta kahvipapujen käsittelystä viimeistelevän kahvi 'creman' valmistukseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet