Warning Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Sulkemalla tämän ilmoituksen tai valitsemalla "hyväksyn", hyväksyt evästeiden käytön käytäntöjemme mukaisesti.

Ristretto Intenso

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja saattavat vaihdella paikallisten säännösten mukaisesti.

Ristretto Intenso

Boxes
50 kahvikapselit
Loppusumma
kahvikapselit
0.50
Ristretto Intenso on paahteinen ja täyteläinen kahvi, jonka pippuriset ja puiset aromit ovat täydellisessä sopusoinnussa kermaisen koostumuksen kanssa. Ristretto Intenso on poikkeuksellisen vahva sekoitus hienoa arabicaa ja vahvaa robustaa. Nautitaan ristrettona tai maitokahvien pohjana.

ALKUPERÄ
Uskalias yhdistelmä Etelä- ja Keski-Amerikan robustaa ja arabicaa. Täyteläisessä Ristrettossa on runsaasti paahdettuja aromeja. Kupissa kehittyy voimakas pureva ja pippurinen maku, joka tasapainottuu vahvan kermaisella suutuntumalla.

PAAHTO
Nespresso-asiantuntijat ovat valinneet jaetun paahtotekniikan, jotta kokonaisuus pääsee kehittymään täyteen aromaattiseen potentiaaliinsa. Robusta on paahdettu intensiivisesti muodostaen vahvan katkeran aromin, kun taas arabican pidempi paahto tuo esille hienot ja luonnollisesti makeat sävyt.

AROMIPROFIILI
Uskalias yhdistelmä Etelä- ja Keski-Amerikan robustaa ja arabicaa, Ristretto Intenso on poikkeuksellisen voimakas kahvi. Kupissa kehittyy voimakas pureva ja pippurinen maku, joka tasapainottuu vahvan kermaisella suutuntumalla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista:

Grands Crus -kahvit

Gourmet-ruoat

Premium oheistuotteet